Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuka olen

Olen Muuramessa toimiva jooga-ohjaaja ja koko kehon vyöhyketerapeutti. Toimin sivutoimisena yrittäjänä ja minulla on terveydenhuollon ammattipätevyys. Palvelumme ovat arvonlisäverottomia (vähäinen liiketoiminta alv 0%,  arvonlisäverolaki 3§). 

 

Jooga-ohjaaja, omalle matolle on aina hyvä pysähtyä!

Jooga-ohjaajan polkuni on alkanut yin-joogasta Clare Gates-Sjöblomin, Chi Therapeuticsin RYT 200, ohjauksessa 2015-2016. Janne Kontalan workshop-opissa olen perehtynyt slow flow- joogaan 2017. Ohjauksessani jokainen yogini ankkuroi omalle matolle ja etenee harjoituksessaan kehoa kuunnellen, oman hengityksen tahtiin, tilanteen mukaan. Vahvuuteni ohjaajana ovat yin ja dynaamisen joogan yhdisteleminen vuodenaikojen ja pienryhmän mukaan.  Jooga mahdollistaa pysähtymisen ja tasapainon pitämisen, elementtien vuorovaikutusta huomioimalla, tässä aika hektisessä maailmassa. 

 

Koko kehon vyöhyketerapeutti

Koko kehon vyöhyketerapiaan/refleksologiaan (120 op) olen perehtynyt Päivi Mustajärven ohjauksessa 2017 alkaen, jatkuen edelleen vuosittaisilla koulutuksilla.  Hoitohuone on kotini yhteydessä Muuramessa ja teen hoitoja oman työn ohella.  Olet lämpimästi tervetullut. Hoitohuoneessa ei ole odotustilaa, joten tulethan suunnilleen sovittuun aikaan. Jos tarvitset esteetöntä kulkua hoitoon, sovithan siitä etukäteen. 

 

 Liikkeenjohdon konsultointi

Kysythän lisää puhelimitse. 

 

Tavoitettavissa parhaiten klo 17 jälkeen. Voit myös jättää soittopyynnön. 

 

Yhteystiedot: 

Sanna Niemi

Cape Flow, Y-tunnus 2804224-5

Vuorentie 7

40950 Muurame

puhelin 040 7349 345

sähköposti info@capeflow.fi