Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuka olen

Olen Muuramessa ja Jyväskylässä toimiva hyvinvoinnin kokonaisvaltainen asiantuntija, koko kehon vyöhyketerapeutti, jooga-ohjaaja ja akupunktio-opiskelija. Olen peruskoulutukseltani terveydenhoitaja (AMK), terveystieteiden kandidaatti, kauppatieteiden maisteri ja minulla on AmO opettajapätevyys. Toimin sivutoimisena yrittäjänä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sydämessä. Palvelumme ovat arvonlisäverollisia.

 

Koko kehon laaja-alainen vyöhyketerapeutti

Olen opiskellut koko kehon vyöhyketerapian/refleksologian perusopinnot ja laaja-alaiset jatko-opinnnot. Olen toiminut vyöhykerapeuttina vuodesta  2017 alkaen. Teen hoitoja oman työn ohella.  Olet lämpimästi tervetullut. 

 

Jooga-ohjaaja, omalle matolle on aina hyvä pysähtyä!

Olen ohjannut joogaa vuodesta 2016 alkaen. Jooga-ohjaajan polkuni on alkanut yin-joogasta Clare Gates-Sjöblomin, Chi Therapeuticsin RYT200, ohjauksessa. Janne Kontalan workshop-opissa olen perehtynyt slow flow- joogaan. Olen myös kasvojooga-ohjaaja. Yhdistän ohjauksessani myös muuta osaamistani. Ohjauksessani jokainen yogini ankkuroi omalle matolle ja etenee harjoituksessaan kehoa kuunnellen, oman hengityksen tahtiin, tilanteen mukaan. Vahvuuteni ohjaajana ovat yin ja dynaamisen joogan yhdisteleminen vuodenaikojen ja pienryhmän mukaan.  Jooga mahdollistaa pysähtymisen ja tasapainon pitämisen, elementtien vuorovaikutusta huomioimalla, tässä aika hektisessä maailmassa. 

 

 Akupunktiohoitaja-opiskelija

Opiskelen akupunktiohoitajaksi klassisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiokoulutuksessa, jonka opetussuunnitelma täyttäää Klassisen akupunktio yhdistyksen koulutusvaatimukset. Opintojen pituus on 3,5 vuotta. Klassisen Akupunktioyhdistyksen jäsen.

 

Liikkeenjohdon konsultointi

Kysythän lisää puhelimitse.

 

Tavoitettavissa parhaiten klo 17 jälkeen. Voit myös jättää soittopyynnön. 

 

Yhteystiedot: 

Sanna Niemi

Cape Flow, Y-tunnus 2804224-5

puhelin 040 7349 345

sähköposti info@capeflow.fi